Председателят на държавната агенция за бежанците Петър Харалампиев се забърка

...
Председателят на държавната агенция за бежанците Петър Харалампиев се забърка
Коментари Харесай

От група „Вермахт” до Вермахта: Нов скандал с кадър на „Обединени патриоти”

Председателят на държавната организация за бежанците Петър Харалампиев се забърка в скандал, откакто организация БГНЕС популяризира негова фотография, на която носи тениска с надпис „ Вермахт”. Така са се казвали въоръжените сили на Третия Райх, само че същото име носи и американска траш метъл група. Твърденията на фрагмента на „ Обединени патриоти” е, че той е симпатизант точно на бандата.

На фотографията Харалампиев е с четирима други мъже. Един е с фланелка на Вътрешна македонска революционна организация, вижда се и знаме на организацията.

Във „ Фейсбук” той отговори на критиците с… музикален привет (песен на група „ Вермахт”) и следното известие: „ Аман от недоумение, нелепости и небивалици!?! Та по този мотив ето едно поздравче до всички ценители на тежката музика с това крепко, крепко рок парче на североамериканската паметна, ъндурграунд, тежка рок тайфа от Орегон – правеща готина кросоувър музика още от средата на 80-те години на предишния век! Да живее готината музика и свободата- правете обич, не война!”

Логото на американската траш тайфа обаче е много друго от готическия шрифт на фланелката, над който има и надпис на немски. Орелът в дъното на композицията също препраща към знаци от интервала 1933 година - 1945 година

ДАБЧ е на послушание на вицепремиера Валери Симеонов, който е водач на друга част от „ Обединени патриоти” – НФСБ.

Преди няколко месеца шефът на дирекция „ Социална политика” в ръководеното от ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов Вътрешна македонска революционна организация Министерство на защитата беше свикан да напусне поста си поради фотография пред нацистки танк с протегната за привет дясна ръка. В последна сметка обаче той не се отдръпна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР