Председателят на чешкия парламент се оказа в неудобно положение, след

...
Председателят на чешкия парламент се оказа в неудобно положение, след
Коментари Харесай

Председателят на чешкия парламент се извинява заради компрометираща снимка

Председателят на чешкия парламент се оказа в неловко състояние, откакто в интернет се появиха фрагменти, показващи го да се радостни, явно откакто е обърнал няколко чашки, съобщи Агенция Франс Прес.

На фотосите Радек Вондрачек се е качил върху маса в Народното събрание и свири на китара, необятно ухилен явно след приложимост на няколко чаши алкохол.
 
Radek Vondráček se sice přiznal ke zpívání na předsednickém pultu ve Sněmovně, ale že pak nablil v katedrále Sv. Víta do hrobky, to se nepochlubí.
— Milošek Zemanů (@Milos_Zeman)

Вондрачек е член на партията АНО на премиера Андрей Бабиш . Кадрите са били снимани след успеха на партията на изборите през 2017 година, само че се появяват чак в този момент в медиите. След появяването на фотосите, показващи и различен член на АНО да се радостни с Вондрачек , се надигнаха апели за оставката на ръководителя на Народното събрание.

Вондрачек сервира извиненията си и сподели, че съжалява, че хората са възприели нещата не като демонстрация на наслада, а като осквернение. Първоначално обаче той съобщи, че е горделив от изявата си, като се опрадва, че веселието се е състояло, преди той да бъде определен за парламентарен ръководител.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР