Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Дамян Манчевски,

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе среща с Дамян Манчевски,
Коментари Харесай

Нинова и Манчевски обсъдиха бъдещите предизвикателства пред Западните Балкани

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира среща с Дамян Манчевски, министър на осведомителните технологии и администрацията в държавното управление на Зоран Заев и зам.-председател на Социалдемократическия съюз на Македония. Срещата беше в Лисабон, където и двамата участваха в съвещание на Съвета на ПЕС.

Лидерът на Българска социалистическа партия удостовери поддръжката на българските социалисти за участието на Македония в Европейския съюз и слагането на Западните Балкани като един от главните цели на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в България.

Двамата разискаха опциите за трансгранично съдействие сред български и македонски общини и прецизираха визитата на Корнелия Нинова в Македония през втората половина на януари 2018 година Поканата за него бе отправена от Зоран Заев по време на визитата му в България. В хода на диалога Нинова и Манчевски разискаха още Паневропейския транспортен кулоар номер 8, както и построяването на електронно държавно управление и цифровата стопанска система.

В срещата присъединяване взеха зам.-председателите на Българска социалистическа партия Деница Златева и Кирил Добрев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР