Председателят на БСП Корнелия Нинова призова лидера на ГЕРБ Бойко

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова призова лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Подкрепи вота на недоверие, като не ти харесват ПП-ДБ

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани водача на ГЕРБ Бойко Борисов с обява във Facebook да поддържа вота на съмнение към държавното управление. „ Като не ти харесват, в петък поддържа вота на съмнение. Кабинетът пада. Завърта се рулетката. Президентът ти дава първия мандат. Правиш твое държавно управление и оправяш страната . Хайде действай. Ама не ти стиска. Ти си знаеш за какво “, написа Нинова на страницата си. Думите й идват единствено ден преди дебата по вота на съмнение против държавното управление, подкрепено от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Вотът бе импортиран предишния четвъртък с подписите на депутати от „ Възраждане “, „ ИТН “ и Българска социалистическа партия.

Нинова през днешния ден разяснява още: Хора, не позволявайте политическата шизофрения на един човек да болести цялостен народ. Борисов върви из цялата страна и реве: „ няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия унищожават всичко “. Кои са тия? Тия си ти. Ти направи сглобката с баща Петко (бащата на Кирил Петков – б. р.) и Алексей Петров по твои признания. Ти им подари властта. Ти я крепиш с гласовете на ГЕРБ “.

„ Три години гледаме променения модел, на който не можеш да му намериш недостатък. Защото не прави нищо. Дават заплати и нищо не вършат ", разяснява от своя страна Бойко Борисов в понеделник в Кюстендил. „ Издържаме, тъй като няма нищо по-добро ", отговори той на един от претендентите за кметове в региона, който го прикани още веднъж да застане отпред на страната. „ В противоположен случай още веднъж ще влезем в цикъл на служебни държавни управления. Тук най-малко за външнополитическите неща по проекта ще намерим общ език, както и за правосъдната промяна и Конституцията. Има и с какво да се похвалим ", сподели още водачът на ГЕРБ, напомни Българска телеграфна агенция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР