Председателят на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно- изборната конференция

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно- изборната конференция
Коментари Харесай

Нинова: Къде е водата на Перник, г-н Борисов

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова участва на отчетно- изборната конференция на Българска социалистическа партия - Перник. Тя поздрави партийната организация за успеха на локалните избори, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на партията.

" Вашата сила и работа направиха успеха в Перник допустима. Благодарение на вас имаме кмет и увеличени общински съветници ", сподели водачът на Българска социалистическа партия ", сподели Нинова.

" Точно преди един месец Бойко Борисов сподели - до 30 дни водопроводът от Мало Бучино до Перник ще бъде подготвен. Дори се обзаложи с кмета Станислав Владимиров. Днес този месец изтече. Водопровод няма. Нещо повече - вместо от чешмите, водата се лее по улиците.

Преди месец и половина Борисов съобщи: " Правим държавен ВиК холдинг и даваме 1 милиард лева за капитал. Нито холдинг има, нито 1 милиарда лв. ", означи Корнелия Нинова по тематиката с водата на Перник.

Тя добави, че министърът на околната среда Емил Димитров е огласил стряскащи данни- 40% от ВиК сдруженията работят без позволение.

" Прибавете към това и че близо 400 язовира са в предаварийно положение, а на 100 не е явен притежателят ", означи водачът на Българска социалистическа партия.

" Оценката за 10-годишното ръководство на ГЕРБ във водния бранш е ясна- неуспех поради непросветеност, обири и никакъв надзор ", разяснява Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия обърна внимание, че всичко това е за сметка на хората- те заплащат все по високи цени за вода и стоят на режим.

" Други рецесии заглушиха водната, само че тя стои освен в Перник, а в цялата страна. Никой от ГЕРБ не понесе отговорност- нито кметът, нито регионалният шеф. Понесоха я съдружните сътрудници от " Обединени патриоти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР