Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска в декларация подкрепа от

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска в декларация подкрепа от
Коментари Харесай

Нинова: Помогнете ни да спасим поне децата, подкрепете ни в референдума срещу джендър идеологията

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска в декларация поддръжка от българските жители за референдума против „ джендър идеологията “. „ Помогнете ни да спасим най-малко децата, подкрепете ни в почналия референдум за възбрана на джендър идеологията в учебните заведения. Вашият автограф през днешния ден е инвестиция, инвестиция в живота и в бъдещето на децата, а това значи и в бъдещето на България “, прикани тя от парламентарната естрада, съобщи Българска телеграфна агенция.

Поводът за декларацията е решението на Европейския парламент (ЕП) през вчерашния ден да поддържа въвеждането в Европейския съюз на Истанбулската спогодба. 

Всичко стартира преди шест години, стартира битката против насилието над дами, сподели Нинова. Това е извънредно и нетърпимо закононарушение, всички би трябвало да вземем ограничения това да се приключи, означи тя и добави, че от „ Българска социалистическа партия за България “ в четвърто следващо Народно заседание внасят закон за битка с домашното принуждение. Но зад паравана на тази благородна идея, Истанбулската спогодба вкарва в европейското законодателство трети, така наречен обществен пол, друг от биологичния мъж или жена, сподели Нинова. 

Тя напомни, че през 2017 година в Народното събрание е импортирана за ратификация Истанбулската спогодба .

„ Помните ли кой я спря? Българска социалистическа партия. И от този миг върху нас се изсипа огънят на пъкъла, и не пресилвам “, съобщи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели, че преди година и половина още веднъж са повдигнали въпроса за „ джендър идеологията “

и още веднъж последвали насмешки, неглижиране, унижение, въпроси „ Ама за какво ви е тази тематика, тя не е настояща? Защо тъкмо в този момент я повдигате, в този момент не е тематика? “. А през днешния ден ви запитвам - тематика ли е, добави тя.

Вчера Екологичен потенциал я ратифицира, което значи, че това става съюзно право ,

европейско право, което стои над националното, разяснява Нинова и попита: „ Сега накъде? “. Тя уточни, че са създали бързи съвещания и част от конституционалистите в България споделят, че е наложителна за България, други - че би трябвало да се търсят разновидности за излизане от обстановката. Късно е, тъй като не ни чухте преди шест години, тъй като не ни чухте преди година и половина, само че не е непреодолимо, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.  

Нинова сподели, че през вчерашния ден български евродепутати от всички парламентарни групи са дали своят вот „ за “.

„ Вчера Сергей Станишев и Елена Йончева са дали своят вот „ за “, това е от „ Българска социалистическа партия за България “, а другите сътрудници от Българска социалистическа партия „ са се скатали “, уточни тя. За тези хора – наши и ваши, няма Конституция на България и решение на Конституционния съд, разяснява тя.

По думите ѝ за тези хора няма значение мнението на 80 % от българските жители ,

на вероизповеданията, няма народен суверенитет, няма пълноправие на страните членки в Европейски Съюз, а за тях всичко се свежда до „ чуждопоклоничество “. А на следващия ден Станишев провежда полемика за модерното ляво, уточни Нинова. Това ли е модерното ляво, това е тяхното съвременно ляво, джендър идеология и трети пол, друг от мъж и жена, обърна се тя към българските жители.

За нас модерното ляво е нещо напълно друго, то към момента е права на трудещите се ,

екология и здравословен метод на живот, по какъв начин ще се развие изкуственият разсъдък и по какъв начин ще се отрази на пазара на труда, уточни водачът на Българска социалистическа партия. За нас това са прогресивни леви тематики, за тях „ джендърството “ е прогресивното ляво, разяснява още тя. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР