Председателят на БСП Корнелия Нинова откри конен турнир в с.

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова откри конен турнир в с.
Коментари Харесай

Нинова на Тодоровден: Поздравявам ви, че почитате традициите! Честит празник на всички именици

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откри конен шампионат в с. Садовец, община Долни Дъбник. "Госпожа Нинова, с изключение на партиен водач и мой шеф, е фен на конния спорт и наш другар.

Самата тя язди в свободното си време и се грижи за един прелестен кон”, съобщи депутътът от "БСП за България " Стефан Бурджев, уредник на шампионата.

Корнелия Нинова честити празника на събралите се хора от област Плевен. "На този ден Св. Тодор отишъл при Бог да помоли по-бързо да пристигна лятото и да стопли земята.

Пожелавам ви да има топлота и светлина в фамилиите и домовете ви. Поздравявам ви, че почитате традициите. Пожелавам на участниците в надпреварата триумф. Конният спорт не е елементарен. Той изисква неизменност, темперамент и обич към животните. Но той и дава доста - учи на дисциплинираност и устойчивост. Поздравявам уредниците. Честит празник и на всички именици ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова се срещна с общинските управления на Българска социалистическа партия в област Плевен, с които разиска хода на отчетно-изборната акция в партията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР