Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира в профила си във

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира в профила си във
Коментари Харесай

Нинова във връзка с Кьовеши: Страх лозе пази, но е късно за пазача

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява в профила си във " Facebook " тематиката " Лаура Кьовеши ", която е любимец да бъде определена за европейски основен прокурор.

" Страх лозе пази, само че е късно за пазача . Борисов оповестил, че ще поддържа госпожа Кьовеши за основен европейски прокурор. Изчаквал бил ЕНП да има обща позиция ", написа соцлидерът.
 Борисов заречен да подкрепим Кьовеши за основен прокурор на Европейски Съюз
Борисов заречен да подкрепим Кьовеши за основен прокурор на Европейски Съюз

В телефонен диалог с Людовик Орбан

Позицията ѝ продължава по следния метод: " Тази седмица му зададох въпрос в Народното събрание - ще я поддържа ли. Не пристигна да ми отговори, тъй като не било от неговата подготвеност. Чудя се да се дръзвам ли, да рева ли ? Когато имаше двама претенденти, Борисов не поддържаше Кьовеши. Даже ме пращаше в Румъния да видя какви бели е направила. Сега, когато тя остана единствен претендент - тича пред вятъра . "

" Късно ви е за промяна на позицията, господин министър председател . Време ви е за терзания . Изразявам персоналното си мнение - подкрепях я и преди, и в този момент. Отнесох доста рецензия за тази позиция и от свои, и от други, само че не преставам да мисля, че тя може да бъде притежател на правдивост за европейските жители. Желая й триумф! ", зъвършва председателката на Българска социалистическа партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР