Председателят на БСП Корнелия Нинова бе домакин на коледно парти

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова бе домакин на коледно парти
Коментари Харесай

Нинова бе домакин на коледно парти за деца и внуци на служители от Позитано 20.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бе хазаин на коледно празненство за децата и внуците на чиновниците от "Позитано " 20, оповестиха от пресцентъра на партията.

За първи път в централата на партията над 50 малчугана на възраст от 10 месеца до 13 години посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка и получиха доста дарове. За положителното им въодушевление се погрижиха професионални аниматори, които ги забавляваха с забавни игри и доста танци. Коледни тематични дарове децата получиха и от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

"Пожелавам ви една щастлива Коледа и тези дребни сладури доста, доста да ви радват. А на вас, децата, да растете здрави, палави, умни, мощни и обичани. На младежите в залата, въпреки всичко в демографска рецесия сме, помислите по въпроса и следващата година вместо 60 деца, тук да имаме 120 ", сподели Нинова. Тя даде обещание самодейността на управлението да стане обичайната и да събира още повече деца.

По-рано денем на посетители на Нинова бяха коледари от с. Кътина, регион Нови Искър, които я поздравиха с обичайни за празника песни и стихотворения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР