Председателят на британската Камара на общините (долната камара на парламента)

...
Председателят на британската Камара на общините (долната камара на парламента)
Коментари Харесай

Председателят на британския парламент предупреди Джонсън да спазва закона

Председателят на английската Камара на общините (долната камара на парламента) Джон Бъркоу сподели ясно, че няма да изчака безшумно отдръпването си в края на октомври, написа Асошиейтед прес.

Бъркоу категорично предизвести премиера Борис Джонсън, че Народното събрание ще предприеме нападателни дейности, с цел да подсигурява спазването на признатия закон за блокиране на Брекзит без съглашение.

Председателят на долната камара на английския парламент съобщи, че ще разреши " процедурна креативност ", с цел да подсигурява, че Джонсън няма да наруши закона. Той задължава премиера да изиска от Европейски Съюз продължение на периода за Брекзит след 31 октомври, в случай че доникъде на октомври не бъде реализирано съглашение. Премиерът към този момент съобщи, че е по-добре да " лежи мъртъв в канавка ", в сравнение с да изиска ново отсрочване, напомня Българска телеграфна агенция.

Премиерът би трябвало да съблюдава закона и е " шокиращо ", че въобще се обмисля какъвто и да било друг курс, съобщи Бъркоу. " Това би било най-ужасния образец за останалата част от обществото ", добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР