Председателят на борда на директорите в Берое Илко Русев бе

...
Председателят на борда на директорите в Берое Илко Русев бе
Коментари Харесай

Илко Русев: Берое може да се пребори за място в Лига Европа

Председателят на борда на шефовете в Берое Илко Русев бе безапелационен, че старозагорци ще се борят до край за третото място в Първа лига. Босът на заралии похвали старши треньора Александър Томаш за свършеното досега, като изрази удовлетворение от обстоятелството, че договорите на наставника и неговите помощници са били удължени.

" Най-много съжаляваме за отпадането от шампионата за Купата на България, защото това е най-краткият път към класиране в Лига Европа. Страшно съмр отчаян, че отпаднахме. Това ни окуражи още повече да хвърлим сили за гонене на място посредством шампионата на България, тъй че при положително стичане на събитията да се класираме за евротурнирите ", разяснява Русев.

" Берое игра по-постоянно спрямо предишния шампионат. С изключение на два-три мача тимът се показа обичайно, на моменти сносно. Така или другояче сме на четвърто място, което на този стадий не дава право на присъединяване в Лига Европа. Може да пожелаваме повече и да се постараем още през пролетния дял на шампионата ", сподели още босът на заралии пред " Дарик ".

" Доволни сме от работата на треньорския екип. Това, което като управлението в Берое желаеме, е да даваме късмет на млади и перспективни треньори, които имат голямо предпочитание да работят и имат модерно виждане за метода, по който би трябвало да играе един футболен тим. Това докара и надлежно до удължаването на договорите на треньорите с нашия клуб ", добави Русев.

" Полагаме големи старания нашата школа да работим по доста добър метод. Създали сме едни от най-хубавите условия за развиване на младежки футбол. Имаме положителни терени, школата разполага със относително положителни треньори. Основната цел е да създадем футболисти за мъжкия тим ", приключи ръководителят на Борда на шефовете в Берое.
Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР