Председателят на Борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге

...
Председателят на Борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге
Коментари Харесай

Румениге: Това искаха феновете в Германия

Председателят на Борда на шефовете на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге не наподобява обезпокоен, откакто през днешния ден тимът не съумя да си подсигурява купата на Германия. Тимът се радваше на преднина от 4 точки пред Борусия (Дортмунд), само че след нулевото тъждество против Република България (Лайпциг) тя беше понижена до 2 пункта, с което всичко остана да се реши във финалния кръг. Тогава Байерн приема Айнтрахт (Франкфурт), а Дортмунд гостува на Борусия (Мьонхенгладбах).

“Битката за трофея е доста забавна. Това желаеха футболните почитатели в страната. През последните шест години нещата бяха лесни за нас с по 10-15 точки разлика. Сега обаче е вълнуващо. Айнтрахт е мощен противник, само че и Борусия ще има тежка задача против Гладбах”, разяснява Румениге.

Бившият голаджия на Бундестима трябваше отново да дава отговор на въпроси за бъдещето на наставника Нико Ковач, който има договор за още два сезона. “Продължителността на контракта му е известна на всички. В последна сметка би трябвало да сме сигурни, че ще имаме триумфи и отсега нататък. За тази цел би трябвало да поддържаме добра форма и непрекъснато да играем мощно. Аз персонално нямам никакъв проблем с Нико. Работата на футболистите и треньора е да се потвърждават и да побеждават. Убеден съм, че Ковач ще завоюва купата след седмица и тогава всички дружно ще празнуваме”, оптимист е Кале. Бундеслига 33 кръг, събота 11 май  Ред Бул Лайпциг 0:0краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР