Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова участва днес в

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова участва днес в
Коментари Харесай

Стефка Костадинова: Надявам се България да бъде с една много силна делегация на Париж 2024

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова взе участие през днешния ден в гала по отбелязването на 500 дни до началото на Олимпийските игри в Париж през 2024, след което разяснява и упованията си за българските спортисти за предолимпийската година.

" Всеки един състезател знае какъв брой е значима олимпийската квота, всеки един се готви сега да покрие олимпийска квота. Надявам се следващата година да бъдем една доста мощна делегация със спортисти, които са в супер спортна форма, защото всеки един от тях знае какъв брой значима е Олимпиадата.

Тя се организира на четири години, това е върхът на една спортна кариера, тъй че поисквам им от все сърце, защото аз съм предходна този дълъг, дълъг път в спорта и знам какъв брой е значимо, първо, да са живи и здрави, второ, да са доста добра спортна форма и да не се плашат от конкуренцията ", сподели Костадинова.

" Миналата година беше годината на младите гении, поисквам им мощ, кураж, да имат вяра на своите треньори и своя екип и да покажат всичко от себе си. България заслужава да има олимпийски първенци, олимпийски медалисти. По-миналата година в Токио беше доста мощна Олимпиада за България, беше женската Олимпиада, чухме три пъти българския химн, този път дано да го чуем повече пъти ", добави ръководителят на БОК.
 Илиана Раева се отдръпва от художествената гимнастика?
Илиана Раева се отдръпва от художествената гимнастика?

Тя съобщи, че като началник е правила доста взаимни отстъпки и е нарушавала правилата си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР