Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова пристигна рано тази

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова пристигна рано тази
Коментари Харесай


Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова дойде рано тази заран в Пьонгчанг. В олимпийската столица Костадинова ще има няколко неофициални срещи преди да участва в формалната ложа на тържественото разкриване, планувано за петък вечерта от 20 ч. корейско време (българско 13.00 ч.)

Междувременно българските спортисти минаха през днешния ден през особено откритото фотостудио в Олимпийското село, с цел да могат техните фотоси да се появяват по време на представянето на стартовите сформира и решетки в телевизионните излъчвания.

Българите са в положително въодушевление, без съществени здравословни недоволства и упражняват по олимпийските обекти по график.

Повечето от нашите съумяха през днешния ден да дадат изявленията и да се снимат за упълномощените медии, защото в Олимпийското село четвъртък бе Ден на отворените порти и публицистите можеха свободно да контактуват със спортисти и треньори.

Това е и последната сходна опция, защото от на следващия ден селото ще бъде строго неразрешено за всевъзможни външни гости.

Пръв от нашите присъединяване ще стартира Владимир Зографски, който довечера ще започва в квалификациите на ски-скоковете от дребната шанца.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР