Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинов изпрати поздравителен адрес

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинов изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до Илиана Равеа

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинов изпрати приветствен адрес до Илиана Раева във връзка шестте извоювани медала от грациите ни на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Уважаема г-жо Раева,

Приемете признателност и най-сърдечни поздравления от името на Българския олимпийски комитет и персонално от мое име за изключителния триумф и извоюваните оценки на Световната купа в София.

Всички ние сме възхитени от постоянството, гения и класата, която показват в последно време българските златни девойки и още веднъж настоявам, че някои техни осъществявания граничат със съвършенството.

Благодаря от сърце на всички състезателки, треньори, на екипа, на хората в щаба на националните тимове и особено на управлението на Българската федерация, която в последно време е образец за професионален метод, сполучлив мениджмънт и успеваемост. Знаем, какъв брой доста старания и ограничения изисква поддържането на сходно международно равнище във вашия спорт и тъкмо за това още веднъж ви приветствам за метода, по който се развива българската художествена гимнастика в последните години. Впечатлени сме от професионализма, целеустремеността и персоналното себераздаване в името на спорта и на българските триумфи.

Поздравления и за съвършената организация на миналия на най-високо равнище шампионат за Световната купа, което още веднъж ни донесе многочислени суперлативи като домакини.

Вярвам, че по същия метод ще доставите на българите мотиви за горделивост и по време на олимпийските игри в Париж идващото лято.

Желая доста здраве, мощ и нови победи ”, написа в приветствения адрес от Стефка Костадинова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР