Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова стана поредна

...
Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова стана поредна
Коментари Харесай

БОК: Новината, че Стефка Костадинова е оперирана по спешност, е фалшива

Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова стана поредна жертва на подправени вести, оповестяват от БОК.
Според пресаташето на БОК Тодор Шабански, в някои медии в България се появила " вест ", че тя е призната по неотложност в болница и оперирана, до момента в който в действителност била на отмора със фамилията си в Гърция. Последвали позвънявания от другари, познати и даже непознати с въпроси по какъв начин е и че ще се оправи. А за похлупак майката на Костадинова ѝ се обадила и помолила да не я лъже, че е в Гърция, а да ѝ каже за " интервенцията ".
В същата обстановка изпадна неотдавна и Христо Стоичков. Беше обявено, че той е получил инфаркт и се намира в кома в болничното заведение в Маями. Нещо повече – лекарите съвсем не давали късмет да се разсъни. Камата обаче незабавно реагира самоуверено и мощно в собствен жанр, като се пусна видео отговор, в който сподели: " За миокарда намерения и от ракийката на Бат Ицо си пийни! “
Костадинова призна, че също приела с подигравка подправената вест досега, в който чула гласа на разтревожената си майка. И довери, че без да опровергава информацията публично някои интернет медии към този момент са заличили лъжата, откакто разбрали, че са подведени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР