Председателят на Българския културен клуб - Скопие (БККС) Лазар Младенов

...
Председателят на Българския културен клуб - Скопие (БККС) Лазар Младенов
Коментари Харесай

Лазар Младенов иска отнемане на бг-паспорти на македонски депутати заради името на Македония

Председателят на Българския културен клуб - Скопие (БККС) Лазар Младенов изиска от България по отношение на тези македонски депутати, които имат български паспорти и гласоподават срещу името Северна Македония, да стартира процедура за лишаване на българските им паспорти.
" Кокетирането с проруските протежета на македонския президент не е единствено стъпка срещу Македония, това е и акт на изменничество към България и нейните национални ползи. Следим с огромно внимание играта в интерес на идеята Македония да остане в настоящето състояние. Не си мислете, че нямаме информации. И не се отнасяйте към нас като към " макета ", поемете си ролята на майка, напълно съществено. Този миг няма да има повече повторения. Отговорността е и ваша. Поражението ще бъде и ваше ", написа Младенов.

" Затова поемете ролята, която ви наподобява, и ударете по рамото скопските си другари в македонския парламент, особено от ДПМНЕ, да си свършат работата в интерес на Македония, особено тези с българско поданство. В случай, че бъдат срещу, желаеме от вас да започнете процедура за лишаване на паспортите им. Не може някой да употребява благоденствието на Европа посредством българското си поданство, а да работи срещу ползите на Македония да получи тези благоприятни условия. И напълно най-после, колкото и някой да мисли, че не е културно, споделяме си, идват и вашите избори и тогава може би нашият глас няма да тежи доста, само че нашата дума - да ", написа още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР