Председателят на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви, че УЕФА

...
Председателят на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви, че УЕФА
Коментари Харесай

БФС отказа да помага на клубовете

Председателят на Българския футболен съюз Михаил Касабов съобщи, че УЕФА не е спряла средствата, които са планувани да получава централата, само че става въпрос за стратегиите. Той разгласи, че е невероятно клубовете да получат финансови инжекции от " Бояна ".

" Футболният съюз получа от УЕФА средства единствено и само за стратегиите, по които се работи общо. И единствено за това те могат да бъдат харчени, а от УЕФА управляват разноските прецизно и не е допустимо даже част от средствата да бъдат отклонени. Съвместната работа сега е забавена поради пандемията, само че ще продължи, уповавам се по-скоро.

От ЦСКА първи желаеха финансова поддръжка от страна на футболния съюз и бързо привлякоха съидейници, само че напрактика такова нещо е невероятно. В БФС членуват над 400 клуба, професионални и аматьорски, в създалата се обстановка всеки има потребност от пари, разбираме това. Но не може да дадем на едни, а на други - не. Средства просто няма, това е истината. Някой да си мисли, че можем да му изсипем пари е нереално ", съобщи пред " България Днес " Михаил Касабов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР