Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) във Велико

...
Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) във Велико
Коментари Харесай

Председателят на хотелиерска асоциация предлага по-гъвкави мерки

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) във Велико Търново Петър Стефанов излезе с новаторско предложение към страната за гъвкаво въвеждане на ограниченията, съобщи БГНЕС.
Стефанов предлага страната да вкара схемата 10/ 20, която да даде опция на здравната система на поеме болните, а затворените бизнеси да не банкрутират.
 Васил Велев уточни какъв брой пари са достигнали до дребния бизнес Васил Велев уточни какъв брой пари са достигнали до дребния бизнес
Грешка ще е в случай че не се компенсират затворените бизнеси и то незабавно, а не както след първата вълна. Това съобщи пред Нова телевизия пред...
При нея в границите на 10 дни се затварят безусловно всички държавни институции, учебни заведения, търговски обекти, без хранителни магазини и аптеки.
В идващите 20 дни обаче, всички работят на цялостен потенциал. След 20-те дни работа, страната още веднъж се затваря за 10 дни и схемата се повтаря.
Според Петър Стефанов такава мярка ще даде опция на здравната система да поеме болните, а бизнесът няма да е жертван на банкрут.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР