Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разгледа

...
Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разгледа
Коментари Харесай

Вълнуващи срещи и спомени за забранена водка с Илиана Раева

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева прегледа с голямо наслаждение един от знаците на Русия – Болшой спектакъл. Считаната за най-влиятелна жена в този спорт Ирина Винер персонално предложения Раева да се причисли към обиколката и да прегледа театъра в центъра на Москва.

По време на престоя си в Русия на Световното състезание за девойки българският началник съумя да се срещне с десетки първенци – свои приятелки и съперници. Тя се върна обратно в години, с цел да си спомни даже за неразрешените изкушения като играч – съветската водка.

Златното момиче на България описа повече в своя профил във Facebook:

Прекрасни страсти и прекарвания в Москва!

Ирина Винер - прелестна стопанка на международното състезание!

“Илиана, добре пристигнала! Видя ли залата? Разгледа ли всичко?”

„ Все още не, Ирина.”

“Как не?! Ела да ти покажа всичко! Покажете всичко на Илиана!”

Таня Сад, хубавицата, която е дясната ръка на Ирина, дружно играехме и се състезавахме, ме разцелува сърдечно и ме поведе през голямото оборудване! Толкова внушаващо... С Таня се смеехме и припомняхме дивотиите, които правехме дружно след надпревари. Купи ми приказен шал, ръчна направа, който Ирина поръча да ми вземе от магазин с превъзходни съветски шалове. Няколко пъти по време на международното Таня сподели специфичното почтително отношение на домакините към мен и един път към тима, с разнообразни предложения и жестове, които постоянно ще помня!

“Илианочка, очила ли трябват, с цел да ме познаеш?” Така ме посрещна още първия ден в залата моята незабравима другарка Светлана Гусева, с която се състезавахме дружно. Играеше в ансамбъла на Съветския Съюз. След всяко съревнование ме канеха в тяхната стая и.... пиехме водка!

Света отговаряше за реда на последния килим преди подиума. Изпращаше ни за всяко комбиниране с думите: “ Успех, Илианочка!”

Венера Зарипова! И с нея дружно се състезавахме! Аз я назовах - пантерата! Скачаше като котка! Невероятна състезателка беше! Всяка заран се посрещахме с целувка и доста благи мемоари за предишното!

Недостижимата Евгения Канаева! Такива думи ми сподели за българските гимнастички и нейната фаворитка Боряна Калейн, че я прегърнах мощно и я целунах.

Тези срещи бяха доста вълнуващи.

Уважението към делегацията ни и в частност към мен не ме изненадаха, тъй като същото беше и на международното в Москва преди девет години.

Руснаците го умеят!

Силните знаят да се почитат, обичат и ценят!

Благодаря за фантастичните прекарвания!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР