Председателят на Българската федерация по автомобилен спорт Владимир Илиев връчи

...
Председателят на Българската федерация по автомобилен спорт Владимир Илиев връчи
Коментари Харесай

Риск Инженеринг и Енекод отново са спонсори на Григоров Рейсинг Тийм

 Нели Беширова, Риск инженеринг Председателят на Българската федерация по авто спорт Владимир Илиев връчи на Нели Беширова особено направен плакет, поради поддръжката, която екипажът на Григор получаваше през предишния сезон от „ Риск инженеринг “ АД и „ Енекод “ АД.
„ Риск Инженеринг “ АД и „ Енекод “ АД ще продължат партньорството си с младата звезда на българския автомобилизъм Григор Григоров в името на триумфа. И през идния рали сезон 2018 година състезателят и целия му екип ще могат да разчитат на поддръжка в лицето на Изпълнителния Директор и притежател на фирмите – Нели Беширова. Това стана ясно на конференция при представянето на задачите за идния сезон 2018 на Григоров Рейсинг Тийм с двете компании.
„ За нас е наслаждение да подкрепим напъните в спорта на такива млади и амбициозни хора. Нещо повече, за нас е чест да бъдем дружно с екипа на Григоров Рейсинг Тим. “, показа Беширова.
Григор Григоров пък ще има нов навигатор за идния сезон в рали спорта. Той се споделя Йордан Йорданов и към този момент е част от екипа, стана ясно при представянето на проектите им за рали сезон 2018.
Григоров записа впечатляващо мощен сезон през 2017 година и взе Европейския рали трофей на ФИА (Балканска зона) в клас ERT3 и в клас Джуниър за 2017 година Наскоро той бе отличен особено от спортния министър Красен Кралев. За новия сезон Гиргор още веднъж ще кара с Пежо 208 R2.
За сегашния сезон екипът е възнамерявал присъединяване в 3 разнообразни шампионата (TER, ERT и народен рали шампионат), 11 разнообразни страни и общо 14 старта. Основната цел е класиране в топ 3 и евентуална шампионска купа в категория Junior и ERT3, както и шампионска купа в генералното класиране на националния рали шампионат.
Автомобилът ще бъде с нов дизайн на окраската, нов механически екип ще обслужва екипажа Григоров/Йорданов. Промяната на навигатора е наложителна, откакто досегашният сътрудник на Гришо продължава в чужбина идната степен на своето обучение.
„ Целите ни за 2018 година са да повторим триумфа си в Европейския Рали Трофей (Балканска зона), както и първото място в националното състезание, съобщи Григор. – Това ще ни даде опция още веднъж да участваме във финала на трофея. Защото тази година, допреди отпадането, водехме на непознатата конкуренция с повече от 2 мин.“
„ Ще създадем всичко допустимо тази година българският авто спорт да се гордее с това, което може да направи Григоров Рейсинг Тим, разгласи мениджъра на отбора и татко на водача Григор Григоров-старши. – Като клуб ще създадем тази година всичко в доста по-добър аспект. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР