Председателят на Българска браншова камара Пътища Стефан Чайков обяви, че

...
Председателят на Българска браншова камара Пътища Стефан Чайков обяви, че
Коментари Харесай

Работници от пътно-строителния сектор излизат на протест

Председателят на Българска браншова камара " Пътища " Стефан Чайков разгласи, че на следващия ден ще има митинг на пътно-строителните служащи от 16 ч. пред Министерски съвет в София и в цялата страна, с цел да изискат от страната вероятност за сектора.

Председателят на Управителния съвет на Камарата Стефан Чайков взе участие в съвещание в правосъдното министерство на работна група, основана по предписание на премиера за намиране на решение на проблемите в пътно-строителния бранш.

Протестът е проведен, с цел да се заостри вниманието на обществото върху това, че се забавят някои процеси по подготовката за зимния интервал, има закъснение и по много други действия в Агенция " Пътна инфраструктура ", не сме получавали пари от много време и не се разрешава да се фактурират към този момент сертифицирани действия, подсети Чайков.

Снимка: БГНЕС

Заместник-министърът на районното развиване Валентин Граматиков, разяснява, че страната е подготвена с предложение за решение на проблема по договорите за настоящо поддържане и ремонт на пътищата. Той удостовери уверението на сектора, че зимата няма да ни изненада. Въпреки всички отговорности, които са признати по осъществяването на договорите и неизплатени към момента, бизнесът е подготвен да се оправи със обстановката, сподели Граматиков.

Стефан Чайков уточни, че за компаниите е значимо първо да тръгне дейно заплащането, с цел да се приготвят за зимата и да получат вероятност от страна на страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР