Председателят на Атака днес положи клетва като общински съветник и

...
Председателят на Атака днес положи клетва като общински съветник и
Коментари Харесай

Волен Сидеров към Фандъкова: От мен само полза ще имате

Председателят на " Атака " през днешния ден постави клетва като общински консултант и разгласи, че ще търси смели хора в новия Столичен общински съвет, с цел да спрат гей парадите.

Той се обърна към Вътрешна македонска революционна организация с вярата да го поддържат " в тази моя идея ". Тъй като " Атака " има двама съветници, а Вътрешна македонска революционна организация - четирима, а за сформиранео на политическа група в съвета се изискват минимум петима души, евентуално Сидеров търси съюз посредством тази идея.

Идеите за повече бистрота, изразени от Методи Лалов и Борис Бонев му допаднали доста и той съобщи, че ще застане зад тях изрично. Сидеров се обърна и към кмета Йорданка Фандъкова с апела положителните хрумвания да стигат до отворената й кметска врата, както тя дала обещание в редизборната акция.

" Да не дойда на следващия ден и да е затворена, г-жо Фандъкова? Добре е да ме чувате какво ви споделям - от мен единствено изгода ще имате ", съобщи той. Фандъкова не му отговори.

Сидеров напусна съвещанието преди да се гласоподава новия ръководител на съвета. Негови съпартийци обясниха, че имал неотложна среща.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР