Председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов изпадна в немилост

...
Председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов изпадна в немилост
Коментари Харесай

Ресторантьорите се отричат от Ричард Алибегов

Председателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов изпадна в недружелюбност пред личните си хора, научи Lupa.bg. Защитникът на заведенията, който се биеше в гърдите, че пази правата на ресторантьорите, е бил неодобрен, като оставката му е била поискана на последното заседание на асоциацията.

Според сътрудниците му, той извършва политически поръчки на ГЕРБ и не работи за богатството на сектора. Останалите ресторантьори са безапелационни, че Алибегов с всичките си дейности дотук е маскирал политически решения. Ресторантьорите са се надигнали против него и са безкомпроминси в желанието си той да напусне председателския пост. На съвещанието се стигнало съвсем до физически сбълъск сред Алибегов и различен огромен притежател на заведения, който му изискал оставката, разкрива източник на Lupa.bg.

Последните дейности на Алибегов още веднъж бяха свързани с нахъсване за митинги. Преди две седмици той разгласи, че браншът ще стачкува из цялата страна всекидневно.

Факт е обаче, че през последната седмица Алибегов липсва от публичното пространство, което към този момент има своето разумно пояснение. Според осведомени, Ричард обаче нямало да падне по тил и сега обмислял основаването на различна асоциация на ресторантьорите.

Както е известно, Ричард Алибегов е притежател на някои от най-оборотните заведения по столичния бул. "Витоша ", както и на веригата "Рафи ". В предишното той е бил съучастник на наказания на пожизнен затвор като лидер на бандата за поръчкови убийства "Килърите " Петър Стоянов, по-известен като Пешо Сумиста.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР