Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше

...
Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше
Коментари Харесай

Шефът на Асоциацията на футболистите: Срамно е да говорим да оцеляването на клуб като Левски

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше посетител в предаването " Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна настоящите тематики в българския футбол, представянето на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа. Той засегна и тематиката с идния конгрес на БФС.

" Срамно е да приказваме да оцеляването на клуб като Левски. Един от двата гранда, там има напрежение, Наско Сираков е притежател на клуба, няма по какъв начин почитателите да го сменят. Разсъждавам разумно, клубът се намира в това положение от много време, мъчно ще е спасението на Левски ", разяснява Донев тематиката към Левски.

" Левски играе футбол, с цел да побеждава, постоянно е било по този начин, почитателите желаят от Левски триумфи, като няма триумфи би трябвало да има смяна под една или друга форма. Младите футболисти не са подготвени, те стават футболисти в случай че играят в добър тим. Иначе няма по какъв начин да се получи. На този тим, който и да стане треньор качеството на играта няма да се промени доста. Според мен Миланов трябваше да остане помощник-треньор, той е млад треньор. Да си мислим, че Станимир Стоилов или Емил Велев ще се върнат и ще подобрят играта на тима, няма по какъв начин да се получи. Левски като тим не е на равнище, Стоилов не би се върнал в тази обстановка. Наско Сираков се ангажира с Левски в доста сложен миг, той направи това, което можа. Ситуацията е сложна. Дори невъзможна. Винаги съм оптимист ", добави той.

" Копенхаген е по-класният отбор, нека продължи Локомотив, само че датският отбор е преобладаващ в личното си състезание. Локомотив направи боеспособен тим ".

" Дали ще бъде септември или февруари конгрес ще има. Бербатов като име е един сериозен претендент, дали ще успее ще се види ", сподели той и по тематиката иден конгрес на БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР