Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше

...
Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше
Коментари Харесай

Дончо Донев: Това, което се случва в ЦСКА, е жалко

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше посетител в предаването " Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна настоящите тематики в българския футбол, представянето на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа.

" Загряхме с Олимпиадата, стигнахме и до футбола, нямаше какво по-хубаво да се случи от представянето на спортистите на Олимпиадата, както и представянето на тимовете ни в Европа. На Арда се падна малко по-неудобен противник ", разяснява Донев.

" Казах, че Лудогорец би трябвало да се стяга за плейофа на Шампионска лига, и в двата мача българският първенец надигра Олимпиакос, считам, че Малмьо ще е по-костелив орех по отношение на гръцкия гранд. В момента противникът в лицето на Малмьо е реализуем. Лудогорец е 10 пъти първенец единствено в две години нещата не бяха в техните ръце, само че и тази година няма да имат съперник за купата ", добави той.

" Бях прелестно сюрпризиран, че тимът на Осиек игра толкоз едва, ЦСКА направи един добър мач, не считам, че българският футбол е по-слаб от хърватския, мисля си, че ЦСКА ще продължи. Искам да изкажа страдание за това, което се случва в ЦСКА, тъпо е. Когато тръгваш по този метод да водиш разговор посредством медиите, не е добре по този начин, не е редно ", сподели Донев по тематиката ЦСКА и медийният разговор сред Любо Пенев и Стойчо Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР