Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше

...
Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше
Коментари Харесай

Дончо Донев: Съжалявам за това, което се случва в ЦСКА, жалко е

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше посетител в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна настоящите тематики в българския футбол, представането на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа.

"Бях прелестно сюрпризиран, че тимът на Осиек игра толкоз едва, ЦСКА направи един добър мач, не считам, че българският футбол е по-слаб от хърватския, мисля си, че ЦСКА ще продължи. Искам да изкажа страдание за това, което се случва в ЦСКА, тъпо е. Когато тръгваш по този метод да водиш разговор посредством медиите, не е добре по този начин, не е редно ", сподели Донев по тематиката ЦСКА и медийният разговор сред Любо Пенев и Стойчо Младенов.

"Когато си треньор на ЦСКА или Левски би трябвало да имаш цялата спортно-техническа власт. Това е редно и по този начин би трябвало да бъде. Много огромно текучество на футболисти има в ЦСКА. Ако ЦСКА правеха по този начин, както прави Лудогорец да маха единствено ненужните играчи, то те щяха да са доста добър тим. Всички би трябвало да гонят Лудогорец. Като организация и финанси, във футбола не стават нещата от през днешния ден за на следващия ден, първенците градят тим 10 години ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР