Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше

...
Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше
Коментари Харесай

Дончо Донев: Съжалявам за това, което се случва в ЦСКА, жалко е

Председателят на Асоциацията на футболистите в България Дончо Донев беше посетител в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той засегна настоящите тематики в българския футбол, представането на Лудогорец, ЦСКА, Локомотив Пловдив и Арда в Европа.

"Загряхме с Олимпиадата, стигнахме и до футбола, нямаше какво по-хубаво да се случи от представянето на спортистите на Олимпиадата, както и представянето на тимовете ни в Европа. На Арда се падна малко по-неудобен противник ", разяснява Донев.

"Казах, че Лудогорец би трябвало да се стяга за плейофа на Шампионска лига, и в двата мача българският първенец надигра Олимпиакос, считам, че Малмьо ще е по-костелив орех по отношение на гръцкия гранд. В момента противникът в лицето на Малмьо е реализуем. Лудогорец е 10 пъти първенец единствено в две години нещата не бяха в техните ръце, само че и тази година няма да имат съперник за купата ", добави той.

"Бях прелестно сюрпризиран, че тимът на Осиек игра толкоз едва, ЦСКА направи един добър мач, не считам, че българският футбол е по-слаб от хърватския, мисля си, че ЦСКА ще продължи. Искам да изкажа страдание за това, което се случва в ЦСКА, тъпо е. Когато тръгваш по този метод да водиш разговор посредством медиите, не е добре по този начин, не е редно ", сподели Донев по тематиката ЦСКА и медийният разговор сред Любо Пенев и Стойчо Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР