Председателят на Апелативен съд-Варна /АСВ/ Ванухи Аракелян се кандидатира за

...
Председателят на Апелативен съд-Варна /АСВ/ Ванухи Аракелян се кандидатира за
Коментари Харесай

Председателят на Варненския апелативен съд се кандидатира за втори мандат

Председателят на Апелативен съд-Варна /АСВ/ Ванухи Аракелян се кандидатира за втори мандат на поста. Сред основните си цели тя показва довършването на процеса на електронизация на съдопроизводството в АСВ и интернационалното съдействие по наказателни каузи, което е приоритет от 2014 година, а като персонална мотивация показва огромния си управнически опит и поддръжката на сътрудниците й.

„Като началник, който познава бариерите пред проактивността на екип, работещ в йерархична конструкция, към този момент имам опит по какъв начин да ги превъзмогвам. Зная какъв брой значими са психическото и физическо равновесие за всеки един арбитър и чиновник от системата на правораздаването. Това е повода да одобрявам емпатията и синергията като привички на високоефективни хора, каквито са съдиите и служителите“, счита арбитър Аракелян.

„Имам професионалния потенциал и нося своята морална отговорност за подготовката на няколко генерации младежи, създали избора да учат право. Концепцията обаче не е единствено и само обществен доклад. Тя е стратегически проект за ръководство – за разбор на напрежението, стресогенните фактори и управническия метод, за одобряване на новата политика на споделеното ръководство, за бъдещите обществени и просветителни начинания. Тя е един публично стихотворец ангажимент“, добавя арбитър Аракелян.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР