Председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев обяви, че ще изиска

...
Председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев обяви, че ще изиска
Коментари Харесай

КПКОНПИ ще проверява сделките на Артекс за последните 3-4 години

Председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев разгласи, че ще изиска всички документи по отношение на покупко-продажбата на жилища от „ Артекс " три-четири години обратно.

 Пламен Георгиев, ръководител на КПКОНПИ: Върши се инспекция по две линии. От една страна прокуратурата ни е упълномощила, въпреки това ние ревизираме за спор на ползи. Идеята не е да претупаме нещата. Ние пожелаваме всички документи по отношение на покупко-продажбата на жилища от компания " Артекс ", от 3-4 години обратно и ще проучваме дали има други лица, които също са купували от тази компания и по този метод ще се направи една всеобхватна инспекция, като пожелаваме всички разрешителни, които са издавани на тази компания. Анализираме всичко. Законопроектите, които са импортирани, които вероятно биха облагодетелствали тази компания.  Национална агенция за приходите прави разбор на покупко-продажбите на Национална агенция за приходите прави разбор на покупко-продажбите на "Артекс "
Националната организация за приходите прави разбор на покупко-продажбите на компания "Артекс " поради продадените парцели на преференциални цени. От приходната организация об...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР