Председателят на АБВ Румен Петков проведе среща с посланика на

...
Председателят на АБВ Румен Петков проведе среща с посланика на
Коментари Харесай

Румен Петков и посланика на Кралство Мароко обсъдиха икономически и политически теми от общ интерес за България и Мароко

Председателят на АБВ Румен Петков организира среща с посланика на Кралство Мароко в България Н.Пр. госпожа Закия Ел Мидауи, оповестиха от партията.

Разговорът по сред им е продължение на самодейността на Политическа партия АБВ за обновяване на политическите и стопански контакти с арабските страни и извършената от ръководителят на Алтернатива за българско възобновление среща в посолството на Кралство Мароко, на 19 август 2018 година В наличието на пълномощния министър на посолството господин Монсиф Шеркауи Жауад бе разисквана и проведената от Политическа партия АБВ среща с представители на арабски асоциации в София, както и стопански и политически тематики от общ интерес.

В умозаключение Н.Пр. дипломат Ел Мидауи насочи покана към господин Петков да посети Кралство Мароко и означи, че се чака делегация за сключване на меморандум сред Университета в Рабат и Българската академия на науките.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР