Председателят Димитър Делчев ще е водещият кандидат на Движение България

...
Председателят Димитър Делчев ще е водещият кандидат на Движение България
Коментари Харесай

Димитър Делчев е водещ кандидат на ДБГ за евроизборите

Председателят Димитър Делчев ще е водещият претендент на Движение " България за жителите " за идните евроизбори, оповестиха от партията, представени от " Фактор ".

``
реклама
Националният съвет на ДБГ е взел решение да издигне Делчев, заяви на конференция през днешния ден неговият заместител Найден Зеленогорски.

Партията ще води съвещания с Демократична България. 17-ти март обаче е крайната дата за привършване на договарянията за необятно дясно обединяване. Ако няма подписано съглашение, ДБГ ще работи за своя листа.

Според Делчев Европейски Съюз се нуждае от промяна, с цел да няма Европа на две скорости и на два стандарта. ДБГ ще са част от ЕНП, акцентира още Делчев, и съобщи, че няма да работи за акция, в която има заплаха да се избере претендент, който да влезе в ПЕС или АЛДЕ.

Самата Кунева към този момент не взе участие интензивно в българската политика, откакто стана дипломат на Европейски Съюз в Страсбург. От там тя няма и медийни изяви.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР