Председателството е един тип координация между 27-те държави в Европейския

...
Председателството е един тип координация между 27-те държави в Европейския
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов открива годишната среща на посланиците на България

Председателството е един вид съгласуваност сред 27-те страни в Европейския съюз. Председателството не значи ръководство на Европейския съюз, което се бърка доста постоянно. То дава късмет за решение на доста проблеми на Балканите, които стоят от години. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на откриването на обичайна годишна среща на посланциите на България в Централния боен клуб в София.

България е забележително постоянна на фона на останалите страни на Балканския полуостров. Политиката ни е на откровено добросъседство, в унисон с това, което Брюксел желае, с ползите на Балканите на България и с нашите лични, несъмнено, съобщи Борисов.

Не мога да не съм благополучен, че жп връзката с Македония се реализира, уточни министър председателят. Той заяви, че при започване на септември ще има взаимно съвещание на държавните управления на България и Румъния, на което ще бъдат разисквани основни инфраструктурни планове. На съвещанието ще бъде поканен и гръцкия министър председател Алексис Ципрас, посочи Борисов.

Гледайте онлайн ТУК

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР