Председателката на Съюза на жените в Русия Екатерина Лахова се

...
Председателката на Съюза на жените в Русия Екатерина Лахова се
Коментари Харесай

Путин за ЛГБТ флага на US посолството: Показаха кой работи там

Председателката на Съюза на дамите в Русия Екатерина Лахова се оплака на президента Владимир Путин от косвеното въздействие върху децата на сладоледа " Дъга " и разноцветните рекламни билбордове, пропагандиращи нетрадиционни полезности. Той разяснява и веещия се на посолството на САЩ в Москва байрак в цветовете на дъгата, символ на ЛГБТ обществото

Държавният глава се срещна през вчерашния ден с членовете на работната група по подготовка на промените в конституцията на Русия, а преди срещата бе оповестен декрет за влизане в действие на ремонти в законодателството, които са били утвърдени от множеството руснаци, съгласно РИА Новости. 

" Ето, вие казвате за пропагандата... Да, агитация у нас не би трябвало да има, само че в този момент рекламни билбордове, да вземем за пример, демонстрират дъги - красиви цветове, с красиви думи. Или пък популяризират сладолед, който се споделя " Дъга ". Ето по какъв начин те индиректно принуждават нашите деца да привикнат към този... байрак, който се вее, включително, и на това посолство (на САЩ). Затово мнаго ни се желае всички тези полезности, които се опитахме да заложим в нашата конституция да бъдат под надзор ", съобщи Лахова. 

А Путин и отговори, че контролът върху пропагандата на нетрадиционни за Русия полезности би трябвало да се построява нерепресивно.

Депутатът Алексей Пушков пък обърна внимание на Путин на поставеното на зданието на посолството на Съединени американски щати в Москва знаме в цветовете на дъгата.

" Те (американците) показаха нещо за това кой работи там. Но не е ужасно. Ние говорихме за това доста пъти и имаме ясна позиция ", добави Путин.

И е наблегнал на това, че в Русия няма и няма да има ограничавания на религиозните, националните права и правата на половите малцинства, а законът за възбрана на пропагандирането на хомосексуализма измежду малолетните е признат, с цел да се избегне натискът върху децата, а човек самичък да може да дефинира ориста си когато порасне.

Впрочем, и други посолства, като това на Англия, в края на юни провесиха знаме с цветовете на дъгата.

Защитниците на правата на малцинствата в Русиья отбелазвят, че признатия закон за възбрана на пропагандирането на хомосексуализма измежду подрастващите се употребява за недопускане на провеждането на гей паради и задържане на активисти за правата на хората от ЛГБТ обществото.

По време на акцията за смяна на конституцията Путин съобщи, че няма да разреши обичайна визия за майка и татко да бъде подкопана от това, което той назова „ родител номер 1 “ и „ родител номер 2 “.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР