Председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова направи кратко изявление

...
Председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова направи кратко изявление
Коментари Харесай

Атанасова за Гешев и „жената политик, която била до Мария Габриел“

Председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова направи малко изказване по отношение на изразената по-рано денем позиция от основния прокурор на България Иван Гешев.

Ето какво сподели Гешев сутринта: „ След като в четвъртък номинираната от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел изиска оставката ми, се обадих на един политик, който смятам за другар – политик жена. Тя ми сподели: „ Разбери ме, бях до нея (до Мария Габриел), от нея го чух за пръв път “. Тогава ми стана ясно, че това са го знаели доста стеснен кръг хора – „ лицето Бойко Методиев Борисов и още един-двама “.

В четвъртък, когато Мария Габриел съобщи, че първата задача на правосъдния министър в нейния кабинет ще бъде да внесе във Висш съдебен съвет искане за предварителното му освобождение поради уронване на престижа на правосъдната власт, се организира среща сред Габриел и парламентарната група на ГЕРБ-СДС. До Габриел седеше единствено Десислава Атанасова, която дава отговор на профила, заложен от Гешев – „ политик жена “.

„ Много дами политици има в ГЕРБ. За разлика от други партии, дамите получават късмет за кариера. Доколкото ми е известно, не е споменавал име “.

Това бе късият коментар на самата Атанасова във връзка изявлението на Гешев.

Етикети: Десислава АтанасоваИван Гешев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР