Председателката на Народното събрание е била закаран за лечение в

...
Председателката на Народното събрание е била закаран за лечение в
Коментари Харесай

Последни новини за Цвета Караянчева, ето къде я закараха

Председателката на Народното събрание е била закаран за лекуване в Правителствена болница. Това разкриха източници на БЛИЦ.

Тя е била превозена до там с медицински хеликоптер след злополуката край Хитрино.

Както БЛИЦ писа, Цвета Караянчева претърпя през днешния ден пътен случай.

По първични данни на основен път Шумен –Силистра, на към 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишната лидерка на лек автомобил „ Ауди А 4 “, на ляв завой навлязла в опесъчен сектор, изгубила надзор над колата и се блъснала в насрещно движещ се лек автомобил. За обзор в болница са превозени трима души.



Водачите са тествани за алкохол, пробите са негативни. Работата по изясняване на аргументите за пътния случай продължава. За да избегне челния конфликт, водачът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила по този начин, че ударът да бъде непряк.

Тежка злополука с кортежа на Цвета Караянчева
Самата Караянчева разгласява пост на стената си във Facebook, където описа какво тъкмо се случва:

Ето го мястото на злополуката с шефката на Народното събрание СНИМКИ

"Здравейте, другари. Пиша тук, защото нямам опция да отговоря на всички позвънявания - да, претърпях пътен случай. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болничното заведение в Шумен. Доколкото съм осведомена и останалите участници в злополуката са добре. "



Източници на БЛИЦ от здравното заведение разкриха, че все още Караянчева е в положително положение, на място се е събрал екип от лекари, който да разиска най-хубавите разновидности за лекуване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР