Председателката на консервативния германски Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер, която се

...
Председателката на консервативния германски Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер, която се
Коментари Харесай

Крамп-Каренбауер, която бе против еднополовите бракове, отиде на гей сватба

Председателката на консервативния немски Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер, която се обявяваше намерено против гей браковете, участва през вчерашния ден на бракосъчетанието на гей двойка, оповестиха локални медии, представени от ДПА.

" Това беше частна покана, която приехме с наслада ", сподели Крамп-Каренбауер пред днешното издание на " Саарбрюкер цайтунг " и добави, че се радва за еднополовата двойка и желае всичко най-хубаво на двамата.

Крамп-Каренбауер, считана за протеже на канцлерката Ангела Меркел, беше подложена на критика за позицията си против гей браковете, които станаха законни във Федерална Република Германия в края на 2017 година

Особено мощна беше рецензията против нея за изявление през 2015 година, когато тя съобщи, че в случай че гей браковете бъдат позволени, това ще докара до опция за бракове сред близки родственици или сред повече от двама души, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според " Саарбрюкер цайтунг ", през вчерашния ден Крамп-Каренбауер е споделила, до момента в който е била на празненството за сватбата в Югозападна Германия, че явно приема решението на Народното събрание да разреши на всички да се бракосъчетават.

Вестникът отбелязва, че един от младоженците е член на ХДС и дълготраен другар на Крамп-Каренбауер и брачна половинка й. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР