Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси каза, че нищо

...
Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси каза, че нищо
Коментари Харесай

Нанси Пелоси отново говори за импийчмънт на Тръмп

Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси сподели, че нищо не може да бъде изключено, в това число евентуална процедура по импийчмънт против Доналд Тръмп, съобщи Асошиейтед прес.

Пелоси приказва на демонстрация в Калифорния, откакто специфичният прокурор Робърт Мълър съобщи през вчерашния ден, че от Конгреса зависи какво следва от неговия отчет. Мълър сподели в първото си обществено изказване за съветското следствие, че не е оневинил Тръмп, както твърди президентът.

Пелоси сподели, че желае комисиите в Конгреса да проверяват дали Тръмп е попречил следствието на Мълър. " Ще забележим до каква степен ще ни докара това... Нищо не е изключено ", добави тя.

Конгресът на Съединени американски щати ще продължи да проверява президента Доналд Тръмп и да го държи виновен, съобщи по-рано през вчерашния ден Пелоси.

Специалният прокурор Робърт Мълър, който разследваше възможна интервенция на Русия в президентските избори през 2016 година в интерес на Тръмп, по това време претендент на републиканците, съобщи, че повдигането на обвинявания против президента в никакъв случай не е било алтернатива за него. Мълър обаче не оневини категорично Тръмп, че не е попречил правораздаването.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР