Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен ще предложи 1,5 млрд. евро месечна помощ за Украйна

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е е провела телефонен диалог с президента на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, по време на който двамата са разискали стягане на глобите по отношение на съветската инвазия в Украйна, както и отрицателната роля на Иран за експанзията и възможния ѝ отговор.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8047
Лидерите са дискутирали значимостта при гарантирането на износа на земеделска продукция от Украйна, тъй че тя да доближи до други краища на света. В този подтекст те са разговаряли за увеличение на потенциала на коридорите на солидарността ЕС-Украйна, които са основани за експорт на земеделски и други артикули от страната след началото на нашествието.

Председателката Фон дер Лайен е уведомила президента Зеленски, че тази седмица ще предложи финансова поддръжка за страната до 1.5 милиарда евро месечно, като общият ѝ размер за 2023-а година да доближи 18 милиарда, както бе обявено по-рано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР