Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пожела бързо

...
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пожела бързо
Коментари Харесай

Борис Джонсън беше преместен интензивно отделение. Световни лидери му пожелаха бързо оздравяване

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пожела бързо възобновяване на английския министър председател Борис Джонсън, който беше изместен в интензивното поделение на болничното заведение, в която се лекува от ковид, предадоха Франс прес и Ройтерс.

" Тази вечер мислите ми са с Борис Джонсън и фамилията ми. Пожелавам му скорошно и цялостно възобновяване ", написа Фон дер Лайен в Туитър.

Френският президент Еманюел Макрон също пожела на английския министър председател " да преодолее бързо това тестване ". Той изрази в Туитър поддръжка за " Борис Джонсън, фамилията му и английския народ в тези сложни времена ".

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан изрази убеденост, че Джонсън " ще преодолее тестването ". " Познавам силата му и съм уверен ", че той ще се оправи, съобщи Льо Дриан по френската телевизия Бе Еф Ем.

Главният европейски договарящ за Брекзита Мишел Барние също изпрати на Борис Джонсън пожелания за " всичко най-хубаво и бързо възобновяване ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Мислите и молитвите ми са с Борис Джонсън и фамилията му. Бог да Ви пази, господин министър председател ", съобщи Иванка Тръмп, съветничка на своя татко, президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Своите пожелания за бързо възобновяване изпрати и канадският министър председател Джъстин Трюдо, който изрази вяра, че Джонсън скоро ще може да се върне към работа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР