Председателката на ЕК си позволи да поосочи българска политическа партия,

...
Председателката на ЕК си позволи да поосочи българска политическа партия,
Коментари Харесай

Възраждане: Урсула фон дер Лайен заплашва с Трета световна война

Председателката на Европейска комисия си разреши да поосочи българска политическа партия, дружно с немска и френска, като съществена опасност за " мирна и обединена Европа ". Абстрахираме се от този факт, тъй като с изключение на ръководител на Европейска комисия, Урсула фон дер Лайен е и политически интензивно лице, част от ЕНП. Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти.

Няма по какъв начин да не отбележим няколко обстоятелството. Първо – Европа и Европейският съюз са две разнообразни неща. Това нещо доста пъти сме го казвали. Очевидно ни то тя, нито в Европейска комисия са разбрали, че Европейски Съюз в този си тип съставлява опасност за Европа и европейската цивилизация. Политиките на Европейски Съюз заличават европейската еднаквост, нации, даже европейските национални езици, сподели водачът на " Възраждане ".

На последващо място – Европа не е мирна. Тресе се от митинги, ориентирани точно към политиката на Урсула фон дер Лаен. Изключителен цинизъм и демонстрация на политическо нахалство. Причнителят на най-големите земетресения в Европейски Съюз да твърди, че Европа е мирна. Не е мирна. Тя се намира на прага на доста тежък обществен гърмеж, тъкмо поради политиката на Урсула фон дер Лайен и всички урсуло сходни политици в еропейските страни, уточни още Костадинов.

На границата на Европейски Съюз се води война. Европейски Съюз вместо да прави всичко належащо, с цел да спре тази война, прави всичко належащо, с цел да я разгори. Тази политика на подклаждане на военни спорове, заплашва мира освен в Европейски Съюз, само че и в Европа, заплашва мира в света. С тази си политика Урсула фон дер Лайен и нейните друграчета в Европейска комисия заплашват човечеството с Трета международна война. Нейният другар Макрон приказва за изпращане на войски в Украйна. Не го споделяме ние от " Възрждане ", които сякаш сме опасност за мирна и обединена Европа, добави Костадинов.  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР