Председател на Управителния съвет на ФК Верея Християн Първанов се

...
Председател на Управителния съвет на ФК Верея Християн Първанов се
Коментари Харесай

От Верея отговориха: Ще обжалваме и ще съдим БФС!

Председател на Управителния съвет на ФК Верея Християн Първанов се съгласи да приказва пред NOVA, откакто по-рано през днешния ден Българския футболен съюз извади клуба от Първа лига. До решението на футболната ни централа се стигна, откакто там са получили информации за манипулиране на футболни мачове от страна на старозагорския клуб.

От Верея оповестиха, че ще апелират решението на Дисциплинарната комисия и ще съдят БФС за уронване престижа на клуба.

„ Цялото управление на ФК Верея сме сюрпризирани от решението, защото не сме известени, нито пък някой е разговарял с нас. Никой не ни е предупреждавал, че ще има такова решение. Към момента нямаме публично решението на БФС”, разяснява Първанов.

„ Нямам пояснение. Да не употребявам някоя мощна дума, само че отношението към нас е несериозно. Все отново сме член на Първа лига, колкото и да им се костваме, че сме тим, с който могат да си избършат нещата. Според мен не е обикновено да не бъдем известени и да бъдем упрекнати без да сме отговорни. За мен е несериозно”, продължи той.

„ Категорично отхвърляме обвиняванията. Винаги съм го отричал и няма по какъв начин да призная нещо, което не се е случило. Преди известно време обявихме във Футболния съюз, че ще доиграем сезона с юноши, с цел да не скапваме формата на шампионата и да бъде комфортно и преференциално на БФС. Сега очевидно поради тази наша доброта ни санкционират по този метод. Ще апелираме това решение и ще съдим БФС за уронване престижа на клуба и нас като Управителен съвет”, безапелационен бе Първанов.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР