Предразсъдъците, че трябва да раждате възможно най-рано, отдавна са потънали

...
Предразсъдъците, че трябва да раждате възможно най-рано, отдавна са потънали
Коментари Харесай

12 известни жени, които плюят на всички стереотипи и имат деца след 35 години

Предразсъдъците, че би трябвало да раждате допустимо най-рано, от дълго време са потънали в забвение. Да станеш майка след 30 към този момент не е нещо особено. В последна сметка актуалните дами раждат доста по-късно, както за първи път, по този начин и още веднъж.

1. Алиса Милано

Алиса Милано е най-известна с ролята си на Фийби Халиуел в „ Очаровани “. Сред последните й кино заслуги е коледната сантиментална комедия Стара Нова година.Алиса се омъжи два пъти. Във втория й брак се раждат дълго чаканите й деца.

2. Мелани Грифит

Мелани Грифит е известна актриса от 80-те и 90-те години, известна с филмите “Бизнес жена ”, “Две е прекалено много ” и други Тя имаше няколко известни романа и бракове. Мелани Грифит също има по-малка щерка Стела (на фотографията вдясно). Актрисата я роди на 39 години от Антонио Бандерас.

3. Моли Рингуолд

Моли Рингуолд е звездата от Sixteen Candles, The Breakfast Club, The Girl in Pink и други Актрисата роди трите си деца във втория си брак с писателя Панио Гинопулос.

4. Марша Гей Хардън

Сред известните филми с присъединяване на Хардън са филмите The First Wives Club, Meet Joe Black, Mona Lisa Smile, трилогията Петдесет нюанса сиво и други Тя ражда първата си щерка на 39 години. И на 44 години Хардън имаше близнаци.

5. Дженифър Лав Хюит

Актрисата е известна с функциите си във филмите “Знам какво направи предишното лято ”, “Гарфийлд ” и “Гарфийлд 2 ”, сериала “Престъпни мозъци ” и по този начин нататък. Тя има три деца, най-малкото от които, наследник Ейдън, тя ражда през 2021 година на 42-годишна възраст.

6. Лена Хиди

Може би най-известната роля на Лена Хиди е като Церсей Ланистър в Игра на тронове. Сега актрисата е разведена. Хеди има две деца. Тя роди най-малката си щерка на 41.

7. Кирстен Дънст

Актрисата сътвори семейство относително неотдавна. И по този начин, тя се омъжи през 2017 година и роди първото си дете през 2018 година Второто дете се роди напролет на 2021 година По това време Кирстен Дънст към този момент беше на 39 години.

8. Рейчъл Макадамс

През 2020 година медиите писаха, че актрисата е бременна с второто си дете. Звездата обаче избира да пази фамилията си надалеч от любопитни очи, тъй че нищо не се знае за хипотетичното новородено.

9. Фелисити Хъфман

Фелисити Хъфман е най-известна с ролята си на Линет Скаво в „ Отчаяни съпруги “. Тя роди най-младата си Джорджия през 2002 година, няколко месеца преди 40-ия си рожден ден.

10. Меган Маркъл

Сега Меган Маркъл е известна на всички като брачна половинка на английския принц Хари. Меган Маркъл има две деца. Тя роди най-малката си щерка Лилибет през юни 2021 година, тъкмо 2 месеца преди 40-ия си рожден ден.

11. Дрю Баримор

Помним Дрю Баримор от филми като “50 първи срещи ”, “Ангелите на Чарли ”, “Бейзболна тресчица ” и други. Актрисата имаше доста романи. Най-младият е роден, когато Баримор е на 39 години.

12. Клаудия Шифър

Германският супермодел от международен мащаб си сътрудничи с голям брой известни марки и медии. Така, да вземем за пример, тя се появи на кориците на Cosmopolitan, Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vogue и по този начин нататък.

Не сте ли съгласни и с позицията за тиктакащия часовник? Кои други дами ви въодушевяват да не се страхувате от раждането на всяка възраст?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР