Предприятието ще заработи на пълни обороти до средата на априлLenovo

...
Предприятието ще заработи на пълни обороти до средата на априлLenovo
Коментари Харесай

Lenovo рестартира завод в „огнището” Ухан

Предприятието ще проработи на цялостни обороти доникъде на април

Lenovo възобнови производството в един от най-големите си фабрики
(снимка: Lenovo)

Коронавирусната зараза засегна бизнеса на доста производители на електроника и Lenovo не прави изключение. Една от най-големите заводи на китайската компания остана затворена, тъй като се намираше в Ухан – в самия център на епидемията.
още по тематиката
До края на март 2020 година Lenovo възнамерява да възобнови 60% от производството в това дружество, а достигането на цялостния потенциал се чака към средата на април, заяви тайванското издание DigiTimes, базирайки се на източници от компанията.

В момента Lenovo проучва данни за посещаемостта на чиновниците и индикатори за обновяване на производството, употребявайки платформа, която е интегрирана с обработка на огромни данни, интернет на нещата и технологии с изкуствен интелект. Компанията употребява платформата, с цел да възнамерява графици за обновяване на производството във всеки от своите фабрики.

Lenovo предприе редица ограничения за ограничение на резултатите от ковид. Така да вземем за пример, компанията усили производството си в предприятия отвън Китай, в това число в Съединени американски щати и Индия. Но защото Индия също приложи всеобща карантина, Lenovo беше принудена да приключи производството в локалния си цех до 15 април.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР