Предприятието Енергоремонт в Бобов дол, създадено, за да извършва планови

...
Предприятието Енергоремонт в Бобов дол, създадено, за да извършва планови
Коментари Харесай

Закриват Енергоремонт Бобов Дол


Предприятието " Енергоремонт " в Бобов дол, основано, с цел да прави планови и спешни поправки към Топлоелектрическа централа - " Бобов дол " в непосредствена непосредственост, се закрива. Целият състав от 130 експерти и служащи се записват на борсата, съобщи БНР. 74 от работилите " Енерегоремонт " -Бобов дол, са от Дупница, останалите 56 от Бобов дол и Кюстендил. Те ще би трябвало да се записват в бюрата по труда от 1 до 30 ноември. В комплекса ще остане единствено защита.

" Енергоремонт " е намерено с стартирането на Топлоелектрическа централа " Бобов дол " през 1974 год. за профилирани поправки. При демокрацията оцелява мъчно. Последно холдингът е закупен от чешко сдружение, откъдето вземат решение, че " Енергоремонт " -Бобов дол няма да продължи да работи. Ще бъде продадена и почивната база на предприятието, строена през 90-те години на XX век в курорта " Паничище ".

Уведомление за закриването получила кметът на Бобов дол Елза Величкова, която така и така има проблеми с възходящата безработица в общината поради закриването на рудниците за под земята рандеман на въглища в мини " Бобов дол ". За закриването писмо е изпратено още на 4 октомври тази година и до регионалната ревизия по труда в Кюстендил.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР