Предприетите мерки за гарантиране здравето на военнослужещите и за съхраняване

...
Предприетите мерки за гарантиране здравето на военнослужещите и за съхраняване
Коментари Харесай

Президентът обсъди с Министерството на обраната мерките за опазване здравето на военнослужещите

Предприетите ограничения за гарантиране здравето на военнослужещите и за запазване на капацитета на Българската войска и въоръжените сили да извършват отговорностите си по обезпечаване на бойно дежурство и образование на персоналния състав в изискванията на въведено изключително състояние поради ковид. Това разиска президентът Румен Радев на среща на „ Дондуков “ 2 с висши военни.

В срещата участваха министърът на защитата Красимир Каракачанов, изпълняващият длъжността шеф на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов, военачалник Любчо Тодоров, командващ на Съвместното командване на силите, генерал-майор Михаил Попов, пълководец на Сухопътните войски, генерал-майор Цанко Стойков, пълководец на Военновъздушните сили, и бригаден военачалник Митко Григоров, шеф на дирекция „ Логистика “ в Щаба на защитата.

Държавният глава получи увещание, че са въведени ограничения за навреме наблюдаване на здравословното положение на персоналния състав и се работи за снабдяването с защитни средства на формированията от Българската войска, които не престават да извършват своите задания. Военните формирования съхраняват своя капацитет за присъединяване в дейности в помощ на популацията за попречване и превъзмогване на следствията от бедствия, повреди и произшествия, както и за осъществяване на задания по защита и защита на обекти от сериозната инфраструктура.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР