Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята

Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята ...

Българско семейство бе отличено от английската кралица Елизабет II.


Предприемчиви българи бяха отличени от английската кралица Елизабет. Бизнес идеята на семейство Тоточеви от Пазарджик ги отвежда до Лондон в Бъкингамския дворец.

Вече 5 години семейството живее в Англия. Те произвеждат „облекла за телефони”. Те са направени от самозалепващ материал, по дизайн на главата на семейството, съобщава БТВ.

Наскоро бизнесът им беше отличен с кралски печат от Нейно величество.Ангел Тоточев сподели, че това е символ на изключителен принос в бизнеса във Великобритания, на който селекцията се извършва лично от кралицата, по препоръка на министър-председателя Тереза Мей. Наградата ще им бъде връчена през септември.

Тази вечер принц Чарлз дава прием в Бъкингамския дворец за участниците в конкурса по предприемачество, сред които са и семейство Тоточеви. Труд и оптимизъм са помогнали на семейството да измине дългият път от родния град до централен Лондон.

„Когато човек вярва в себе си, може да си постигне мечтите, независимо дали е в България, Англия или някъде другаде. Просто нас тука ни споходи късмета”, сподели съпругата на Ангел – Ивета.

Източник: novini.bg