Предприемчив българин прави луди пари от сексуални оргии! Нашенецът Иван

...
Предприемчив българин прави луди пари от сексуални оргии! Нашенецът Иван
Коментари Харесай

Професия мечта! Българин стана милионер от оргии

Предприемчив българин прави луди пари от полови оргии! Нашенецът Иван Алексиев е трансформирал в печеливш бизнес разкрепостените нрави на европейците. При това, всеки изкаран $ е безусловно легален и с платени налози, написа " Уикенд ". От няколко години Иван живее в английската столица Лондон. Той е деен състезател, който през свободното си време обича да медитира и да гледа хубави филми. Името му в последно време нашумя в няколко направления. Първо със скандалния ВИП клуб, в който членуват към 2000 души от всевъзможни раси и континенти, а за кефа да изпитват ексцентрични и общоприети полови наслаждение си заплащат годишно по 20 000 паунда, което прави почти 44 000 български лв..

Второ – с туристическия транспортен съд, който потегля от Атина и плава по Средиземно море, а на борда му има 2250 места – до едно запълнени с пасажери, загорели за див секс. И трето, което съгласно него е най-важно - че събраните средства от клуба и идния концерт „ Рок ин България”, който нашенецът има намерение да провежда на връх Деня на независимостта 22 септември на столичния стадион „ Васил Левски”, отиват в поддръжка на фондация „ Мами в нужда”, бранеща правата на мизерстващи български родители и деца сираци.

Алексиев споделя, че няма от какво да се срами, тъй като срамни пари не съществуват, а компанията му се занимавала със „ полово – обществени експерименти”. Той е безапелационен, че не е сводник, нито мъж, който набира лековерни девойки за проститутки. Няколко пъти дебело акцентира, че не нарушава нито един закон.

" Годишният членски импорт на всеки един член на клуба е 20 000 паунда. Два пъти в годината ние организираме събития в разнообразни елементи на Европа като Шотландия, Ибиса, Дания и.т.н. За присъединяване се записват година по-рано и отново се чака.

Наши клиенти са политици, предприемачи, банкери, двойки, висши управителни фрагменти. Няма да излъжа, в случай че кажа, че там са се решавали доста политически спорове или огромни бизнес покупко-продажби, които са трансформирали света. Водим политика на конфединциалност и тя не разрешава да експортирам съответни имена. Все отново организираме секс оргии, а не католически служби… В момента сме организирали транспортен съд, който потегля от Атина. Пасажерите са 2 250 души. Свободни места няма. Всеки, който отива на този круиз, е осведомен с разпоредбите. Ще има ваучър, ще има секс, ще има контакти. На кораба няма табута, няма ревнивост. И с парите, които спечелвам от тази активност, съм решил да върша рок концерт, да подвигна патриотичния дух на българите”, разкрива Иван Алексиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР