Предприемат се необходимите мерки за неутрализация на терористите, извършващи обстрели

...
Предприемат се необходимите мерки за неутрализация на терористите, извършващи обстрели
Коментари Харесай

Кремъл: Ще неутрализираме терористите, извършващи обстрели от Идлиб

Предприемат се нужните ограничения за неутрализация на терористите, извършващи обстрели от северозападната сирийска провинция Идлиб, сподели през днешния ден прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Обстрелите на терористите от Идлиб абсолютно са неприемливи и се подхващат ограничения за неутрализация на тези огневи точки ", сподели Песков пред публицисти в Москва. Така той разяснява апела на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп към съветския президент за преустановяване на бомбардировките на Идлиб.

Песков установи, че " в Идлиб се резервира висока централизация на терористи и (опозиционни) бойци, които употребяват тази централизация за нанасяне на удари както по цивилен обекти, по този начин и за осъществяване на разнообразни офанзиви по отношение на съветски военни обекти ".

Говорителят на президента Владимир Путин подсети, че " се реализира взаимоотношение на Русия с турската страна, която носи отговорност сходни офанзиви (на терористите) да не идват от Идлиб ". Той загатна настоящите договорености от Сочи, по които се води работа.

По-рано говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС, съобщи, че съветските въздушно-космически сили правят удари в Сирия " извънредно по доказани от разследващи данни обекти на терористите ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР