Предприемачи и визионери от Великобритания, Белгия, Германия, Франция, Австралия, Нидерландия,

...
Предприемачи и визионери от Великобритания, Белгия, Германия, Франция, Австралия, Нидерландия,
Коментари Харесай

Най-изявените умове в дизайна пристигат в София за Design Thinking Camp

Предприемачи и визионери от Англия, Белгия, Германия, Франция, Австралия, Нидерландия, Финландия, Русия и Португалия идват у нас за първото издание на Design Thinking Camp. Те ще се причислят към своите сътрудници от Service Design Network – Bulgaria, с цел да хвърлят светлина върху метода за основаване на новаторски артикули и услуги, който слага потребителските стремежи и потребности в центъра на изобретателния развой. Събитието, на което Столичната община е сътрудник, ще се организира на 29 и 30 август в София Тех Парк.

Участниците в него ще имат опция да се допрян до общественост от световнопризнати бизнесмени, работили един до друг с мениджърите на колоси като Samsung, Panasonic, Sony, PWC, Toyota, ING, ABN AMRO, Rabobank, Фейсбук, Optus, Vodafone, Orange и AkzoNobel. Техните реформаторски концепции претворяват метода, по който действат цели промишлености. Решенията, до които доближават тези изобретателни водачи, оказват помощ на многочислени бизнеси да се отличат от съперниците си и да завоюват доверието на от ден на ден клиенти по целия свят.

Събитието, проведено от Агенцията за дизайн и нововъведения "Фабрика 360 " и въодушевено от Wonderfull Lab., ще разреши на участниците да почерпят ноу-хау от приети специалисти, чиито хрумвания възраждат боксуващи с години компании, като в същото време улавят и удовлетворяват действителните потребности на техните клиенти. Форматът на събитието е нетрадиционен, като акцентът не е върху лекционната част, а върху практическите работилници, все още над петнайсет. Чрез тях българските бизнесмени и водачи на екипи ще се допрян до принадлежности, които ще им оказват помощ да открият решения за проблемите, с които техните компании се сблъскват всекидневно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР